kolmapäev, 3. juuni 2009

Ligi kaugemale!


EPL pakub: Uuteks valitsuse liikmeteks saavad Ligi ja Vaher?


Palun hoidke Ligi valitsusest eemal! See tähendaks kiiremas korras jamasid, kuna tal on probleeme vaimse stabiilsusega. Ta on eelkõige kõva traitlonimees, aga paraku on tema maniakaalne spordiharrastus illustratsiooniks sellele, et tal pealuu sees kõik korras ei ole.

Pealegi, pole ta midagi nii kõva juht kui ise tahab väklja näidata, kaitseministeeriumi juhtum näitas seda selgelt. Ainus, mida Ligi suutis seal olles ära teha, oli laial häälel seletamine, et ajateenistus on halb. Tegelikult ei teinud ta midagi ära, ajateenistus jäi kehtima ja ega ülejäänud tegevus ehk aktiivne juhtimine kuidagi välja ei paistnud, lasi ametnikel möllata.
Kui eesmärgiks on rahandusminn persse keerata ja ühes sellega Eesti rahandus, siis palun .

Vahter on kah põnev pakkumine. Aga vähemalt suudab ta end talitseda, liikluseeskirjade rikkumise vältimiseks sõidab vana autoromuga. Samas on ta ministrina end näidanud tegijana, tänu tema algatatud protsessidele kukkuski ju Reiljan vahele.

Tegelikult, artikli autoriks on Raimo Poom, mis tähendab, et parimal juhul saab selle kirjatüki lahterdada homokirjanduse valda, halvemal juhul tõmbas keegi poliitmahhinaator tal jälle mütsi silmadele ja lekitas tüübile midagi, mis on mingiks ärapanemiseks vajalik ja mida Raimokene kohe avaldama tõttab analüüsi või erakordse skandaali sildi all.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 
blog.tr.ee