reede, 21. august 2009

Avaldus

ERSP taasasutajate nimel,

Käesolevaga on mul volitused teatada avalikkusele, et põrunud ullikese Tiit Madissoni suu läbi ja väidetaval juhtimisel ERSP-d „taasloov“ seltskond on parimal juhul võltsprohvetid, tegelik ERSP taasasutamise protsess on käigus olnud hoopis teise, ka tegelikult Eesti-meelse kodanike grupi poolt.

Kõik Tiit Madissoni ja tema kamarilja poolt levitatavad avaldused ERSP taasasutamisest on läbinisti võltsid, valelikud ning mõeldud alatu provokatsioonina, et lüüa nuga selga Eesti vabariigi iseseisvuse tõsiseltvõetavusele iseseisvuse taastamise 20. aastapäeva eel.

Teatavasti ei suutnud esimesel katsel EW kesta kauem kui kaks aastakümmet. See tärmin, õigemini selle ületamine on Moskva neostalinistliku kliki jaoks väga valuline. Seetõttu on juba varakult asutud süstemaatiliste strateegiliste infooperatsioonide väljatöötamise ja elluviimise juurde eesmärgiga diskrediteerida Eesti Vabariigi tõsiseltvõetavust Läänemaailma silmis, et aja jooksul kujuneks sobilik poliitilis-strateegiline pinnas Gruusia-laadse stsenaariumi elluviimiseks.

ERSP nime kasutamine neonatsliku organisatsiooni nimena delegitimiseerib maailma avalikkuse silmis oluliselt kogu meie taasiseseisvumise protsessi ning on seetõttu ülimalt ohtlik meie riiklusele.

Kutsun ERSP tegelike taasasutajaliikmete nimel Eesti inimestel mitte kaasa minema Madissoni provokatsioonidega ning aktiivselt eemale tõukama kõik selle täitanud bande katsed muutuda tõsiseltvõetavaks osaks Eesti avalikust ja poliitilisest maastikust.

ERSP tegelik taasasutamine on igikestev protsess, mis sai alguse oluliselt varem kui T.Madissoni kahtlane ettepanek teatavaks sai. ERSP taasasutamise protsessi eemärgiks on olla valmis reageerima kõigi võimalike vahenditega meie riiklust ähvardavatele ohtudele. Seni, kuni on Eesti riik, ei ole vaja ERSP organisatsioonina taasluua. Kuid me peame valmis olema selle loomiseks igal ajahetkel, kui meie riigi jätkuvus satub hädaohtu või on otsese rünnaku all. Seda valmidust kehastabki ERSP taasasutajaliikme staatus ja ERSP taasasutamise loodetavasti igikestev protsess.


Laas Liss
ERSP taasasutajaliige
menetlustoimkonna hääleõiguseta sekretär

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 
blog.tr.ee